Conseq rozšiřuje nabídku nemovitostních fondů

03.01.2008 | , Conseq Finance
Tiskové zprávy


Společnost Conseq Investment Management rozšiřuje nabídku nemovitostních fondů a začíná od počátku roku 2008 nabízet podílové listy Conseq realitního otevřeného podílového fondu.

Jedná se o speciální fond nemovitostí určený k veřejné nabídce širokému spektru investorů zejména z řad fyzických osob, jehož podílové listy budou od ledna 2008 nabízeny veřejnosti prostřednictvím nezávislých finančních poradců, s kterými Conseq Investment Management spolupracuje (nejvýznamnějšími z nich jsou AWD, Broker Consulting, Broker Trust, Fincentrum, Interlife, OVB Allfinanz, ZFP Akademie, aj.. (úplný seznam je k dispozici na www.conseq.cz).

Conseq investiční společnost, a.s., stoprocentní dceřiná společnost obchodníka s cennými papíry Conseq Investment Management, a.s., v lednu rovněž otevírá První realitní otevřený podílový fond kvalifikovaných investorů, který byl vytvořen pro skupinu privátních investorů, kteří se zabývají developmentem nemovitostí.

„V současné době připravujeme také další dva fondy kvalifikovaných investorů pro jiné dvě skupiny investorů, přičemž oba budou opět zaměřeny na investice do nemovitostí a budou strukturovány dle zadání těchto investorů“ popsal další plány Jan Vedral, předseda představenstva společnosti Conseq Investment Management, a.s.

Základní informace o struktuře fondu, o jeho investiční politice, strategii naleznete v přiložené prezentaci.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy