Poštovní spořitelna dává podnikatelům kreditní kartu na rok zdarma

18.01.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna dává podnikatelům. Do konce února mohou podnikatelé u Poštovní spořitelny získat kreditní kartu s ročním vedením zdarma. Díky ní třeba mohou zaplatit daně až o 45 dní později. Zřízení karty je pro klienty zcela zdarma, a to i po skončení kampaně.

Až do posledního únorového dne si podnikatelé mohou zažádat o kreditní kartu s ročním vedením zdarma. „Nabízíme živnostníkům a podnikatelům pomocnou ruku v době, která je pro ně velmi hektická a svízelná. Dočasný nedostatek financí, pokles tržeb a nutnost platit daně lze s kreditní kartou řešit velmi rychle a elegantně,“ uvádí Tomáš Basista, výkonný manažer marketingu segmentu SME Poštovní spořitelny.

Kreditní karta pro podnikatele je k dispozici na kterémkoliv Finančním centru Poštovní spořitelny a na vybraných poštách. „Celkem  se jedná o více než 1570 obchodních míst,“ doplňuje rozsah distribuční sítě podnikatelské „kreditky“ Basista.

Karta je určena jak novým, tak stávajícím klientům. Její hlavní výhodou je kromě ročního bezplatného vedení také možnost překlenutí dočasného nedostatku finančních prostředků prostřednictvím úvěrového limitu ve výši až 500 tisíc korun. Vedle toho mohou klienti navíc využít bezúročné období v délce až 45 dní. Tato lhůta může být pro podnikatele výhodná například v období přiznávání daní - použije-li živnostník k úhradě daní kreditní kartu Poštovní spořitelny, může odložit placení daní až o 45 dní.

Podnikatelé a menší firmy patří k segmentu klientů, které Poštovní spořitelna dlouhodobě podporuje. Kromě běžného účtu Postkonta mohou živnostníci u banky uzavřít také Malý podnikatelský úvěr, s nímž snadno získají také až půl milionu korun a další produkty.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy