Sekce LEASING rozšířena o Splátkový prodej!

22.08.2001 | , Finance.cz
LEASING A SPLÁTKY


Vzhledem k velikému zajmu o splátkový prodej jsme rozšířili sekci LEASING o splátkový prodej a nově přejmenovali na LEASING A SPLÁTKY.V sekci LEASING A SPLÁTKY tak můžete nově najít informace týkající se splátkového prodeje a všeho týkajícího se tohoto tématu. V Abecedě splátkového prodeje si můžete přečíst, co to vlastně je splátkový prodej, jaký je princip, výhody, ...

Vzhledem k velikému zajmu o splátkový prodej jsme rozšířili sekci LEASING o splátkový prodej a nově přejmenovali na LEASING A SPLÁTKY.

V sekci LEASING A SPLÁTKY tak můžete nově najít informace týkající se splátkového prodeje a všeho týkajícího se tohoto tématu. V Abecedě splátkového prodeje si můžete přečíst, co to vlastně je splátkový prodej, jaký je princip, výhody, co je dobré vědět při výběru splátkové společnosti, apod.
V další Abecedě najdete vše o spotřebitelských úvěrech, výhody, nevýhody, výše úveru, možnosti použití, apod.

Pokud Vás zajímá, jak budou vypadat Vaše budoucí splátky u splátkového prodeje, použijte náš kalkulátor. Dozvíte se v něm například, kolik bude činit Vaše první navýšená splátka, jak vysoké budou vaše další pravidelné měsíční splátky, kolik zaplatíte celkem za zboží ve splátkovém prodeji apod.

Autor článku

Vladimír Šindelka  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: LEASING A SPLÁTKY