Nové informace týkající se odletů do USA

12.09.2001 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Přinášíme aktuální informace, které se týkají odletů do USA. Provoz Českých aerolinií dnes probíhá podle platného letového řádu.

Provoz Českých aerolinií dnes probíhá podle platného letového řádu, avšak z důvodu bezpečnosti cestujících, posádek letadel a letadel samotných za mimořádných bezpečnostních podmínek.

Odlety:

  • Linka ČSA OK 109 z kanadského Montrealu do Prahy bude výrazně opožděna z důvodu přetížení provozu na kanadských letištích. Pravidelný odlet z Montrealu včera večer v 20:15 místního času byl posunut o několik hodin, letadlo bude startovat nejdříve dnes v 09:15 m.č. 
  • Dnešní linka ČSA OK 286 s pravidelným odletem v 23:59 m.č. z Prahy do Tel Avivu je také plánována dle platného letového řádu.
  • V důsledku pozastavení veškerého leteckého provozu nad územím USA, České aerolinie v 9:00 místního času zrušily svoji dnešní pravidelnou linku ČSA OK 050 s pravidelným odletem v 12:35 m. č. z Prahy na letiště JFK v New Yorku a následně také linku ČSA OK 051 s pravidelným odletem v 17:45 m.č. z letiště JFK v New Yorku do Prahy.
  • Provoz letů ČSA mezi ČR a USA a Kanadou ve čtvrtek 13. září 2001 je plánován dle platného letového řádu.

Autor článku

Hana Stejskalová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU