Další operátor podporuje přímé bankovnictví

25.09.2001 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


A máme tady novinku v oblasti GSM bankovnictví. Již druhý mobilní operátor nabízí obsluhu účtu prostřednictvím mobilního telefonu.

A máme tady novinku v oblasti GSM bankovnictví. Již druhý mobilní operátor nabízí obsluhu účtu prostřednictvím mobilního telefonu. Nyní tedy i uživatelé sítě Eurotel mohou využít tohoto komfortu. Tuto služby zatím nabízí pouze GE Capital banka a eBanka. Firma jedná postupně i s dalšími bankami.
Inovací je, že aplikace, která je až pro deset bankovních účtů u různých bank, bude nahrána přímo na nové SIM karty, které Eurotel prodává. "Použili jsme nejmodernější aplikaci, která navíc odstraňuje nutnost navštěvovat pobočky bank a nechávat si bankovní aplikace opakovaně nahrávat," uvedla výkonná ředitelka marketingu Glenice Mecllelanová.
Pokud si chcete pořídit GSM banking u Eurotelu stačí, když si vyměníte Vaši starou SIM kartu za novou, která bude obsahovat zmíněnou aplikaci. Výměna Vás bude stát pouze 400 Kč.
Aplikace GSM banking Vám umožňuje obsluhovat účet sedm dní v týdnu pomocí jednoduchého menu, které se zobrazí přímo na displeji mobilního telefonu. Potom tedy můžete provádět tyto operace:
· Zadávat platební příkazy ze všech běžných korunových účtů
· Zjišťovat aktuální zůstatky na všech svých účtech (běžném, spořícím, termínovaném, úvěrovém)
· Zjišťovat pohyby na svých účtech (tři poslední příjmy či výdaje)
· Vyhledávat transakce podle jim zadaných kritérií
· Získávat bankovní informace
· Aktuální devizové a valutové kurzy
· Aktuální úrokové sazby termínovaných vkladů
· Dobíjet předplacené GO kupony své (ale i někoho jiného)

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ