Velké změny v sekci Bankovnictví

10.12.2001 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Dnes došlo k velmi rozsáhlé reorganizaci sekce Bankovnictví. Tuto reorganizaci si vyžádalo zpřehlednění sekce bankovnictví.

Dnes došlo k velmi rozsáhlé reorganizaci sekce Bankovnictví. Tuto reorganizaci si vyžádalo zpřehlednění sekce bankovnictví. Zanikla sekce Produkty a služby. Místo ní vznikly čtyři nové sekce: Účty, Karty, Vklady a Přímé bankovnictví. Takže pokud se zajímáte o některý z bankovních produktů, najdete ho hned po kliku do sekce Bankovnictví. A nemusíte již po něm dlouho pátrat.

Současně byla také vylepšena sekce Účty, kde nyní naleznete účty přehledně rozdělené podle druhu na Účty fyzických osob, Účty studentské, Účty podnikatelů a Účty právnických osob. Můžete si je vždy porovnat podle čtyř kritérií, a to úroku, vedení účtu, zrušení účtu a poplatku za výpis.

Nová je zde také abeceda běžných účtů, kde např. zjistíte, jaké jsou druhy účtů, jak si účet založit, jak se dá platit z účtu, k čemu jsou šeky,…aj. Dozvíte se něco o platebním styku a můžete si prohlédnout obrázek příkazu k úhradě.

Vylepšení také potkalo sekci Přímé bankovnictví. Ta je rozdělena na tři stránky: Internet banking, GSM banking a telebanking. Na každé stránce jsou čtyři tabulky, které se týkají přímého bankovnictví fyzických osob, studentů, podnikatelů a právnických osob. Zde si můžete jednotlivé produkty porovnat podle dvou kritérií, aktivace služby a měsíční poplatek za službu.

Samozřejmě zde naleznete i stávající sekce jako Banky, Kurzy, Kalkulátory, Rádce, Zákony a Zpravodajství.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ