Nové akce pro klienty stavebních spořitelen

10.01.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Ani na začátku nového roku nezapomněly stavební spořitelny na své klienty a připravily pro ně zajímavé akce a soutěže. S jakou nabídkou se nyní můžete setkat?

Dnes se podíváme, co si v novém roce pro klienty připravila Stavební spořitelna České spořitelny a Českomoravská stavební spořitelna.

Akce "4 PLUS"  aneb  prémie pro věrné klienty
Stavební spořitelna České spořitelny připravila akci pro své stávající klienty. Klienti, kteří mají platnou smlouvu o stavebním spoření uzavřenu déle než  48 měsíců, mají možnost získat  prémii ve výši 20 % ze vstupní úhrady z nově uzavírané smlouvy, pokud si na stávající smlouvu sjednají úvěr ze stavebního spoření nebo požádají o výpověď této smlouvy.
Pozor! I když pro poskytnutí prémie musí být původní smlouva uzavřena alespoň čtyři roky, pozor abyste splnili při výpovědi podmínky pro přiznání státní podpory. Aby mohl klient získat státní podporu evidovanou na jeho účtu v podobě záloh, musí při výpovědi dodržet 5letou dobu trvání smlouvy o stavebním spoření!

Program pro mladé SUMA 2002
Program SUMA Stavební spořitelny České spořitelny pokračuje i v roce 2002. Loni mohli klienti zařazeni do tohoto programu získat mobilní telefon. A co je pro ně připraveno letos?
Účastníci  tohoto programu získávají zdarma úrazové pojištění  a navíc mají možnost vyhrát v soutěži probíhající po celý rok jeden ze 48 discmanů.  Do programu SUMA jsou automaticky zařazeni klienti, kteří v roce 2002 dovrší nejvýše 29 let a  uzavřou smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou minimálně 120 tis. Kč. Informace o podmínkách soutěže i úrazového pojištění si na našem serveru budete moci přečíst v nejbližších dnech.
Nejjednodušší cestou k zařazení do tohoto programu a získání  těchto výhod je uzavření smlouvy na našem Prodejním centru.

FOX PLUS 2002
I Českomoravská stavební spořitelna připravila  pro  mladé lidi něco na víc ke stavebnímu spoření. I letos mají mladí lidé, kteří ještě nedovršili  31 let věku možnost získat ke stavebnímu spoření další výhody.  Pro rok 2002 je to cestovní a úrazové pojištění v délce jednoho roku. (Cestovní pojištění je platné kdekoli ve světě a lze je čerpat jednorázově po dobu 10 dnů.)
Podmínkou pro zařazení do programu FOX PLUS 2002 je uzavření smlouvy o stavebním spoření s minimální cílovou částkou 160 tis. či zvýšení cílové částky o stejnou hodnotu, uhrazení poplatku a naspoření minimálně 1000 Kč do 3 měsíců.


 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ