Soutěž v rámci programu SUMA

18.01.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Která stavební spořitelna nabízí tento program? Pro koho je program určen a co lze v rámci tohoto programu vyhrát? Odpovědi  hledejte v této zprávě!

Před několika dny jsme Vás ve zprávě Nové akce pro klienty stavebních spořitelen informovali o akcích, které  mají v tomto roce pro klienty připraveny dvě stavební spořitelny. Nyní se podíváme na podmínky soutěže  probíhající v rámci programu pro mladé SUMA 2002 u Stavební spořitelny České spořitelny.

Podmínkou účasti v programu SUMA 2002 a též v soutěži o 43 discmanů značky SONY,  je dovršení nejvýše 29 let v roce 2002 a uzavření smlouvy o stavebním spoření od 1.1.2002 do 31.12.2002 s minimální cílovou částkou 120 tis.  Kč a zaplacení úhrady za uzavření smlouvy.
Poslední den každého měsíce roku 2002 budou vylosováni čtyři výherci, který obdrží přenosný CD přehrávač. Losování se uskuteční vždy ze všech smluv, ale výhru muže klient obdržet pouze jedenkrát.  Výherci budou o výhře a předání cen písemně vyrozuměni.

Pokud splňujete podmínky a chtěli byste zkusit svoje štěstí, jistě nejjednodušší cestou je uzavření smlouvy přes naše Prodejní centrum. Formulář na vyplnění smlouvy naleznete zde.

Pokud nevíte, kterou variantu zvolit, podívejte se na stránku Porovnání tarifů, kde najdete porovnání jednotlivých variant nejen Stavební spořitelny České spořitelny.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ