Další banka přichází se zlevněním hypoték

11.02.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od  11. února  zlevňuje hypotéky další banka. Základní pětiletou úrokovou sazbu u  svých hypotečních  úvěrů  snižuje Raiffeisenbank.

S platností od 11.2.2002  Raifeisenbank snižuje úrokovou sazbu hypotečních úvěrů o 0,4 %. Nyní má možnost klient této banky získat hypotéku se sazbou od 6,3 %  (tato sazba platí pro všechny typy hypotečních úvěrů). Pokud klient vyřizuje svoji hypotéku v Raiffeisenbank  má posouzení žádosti o poskytnutí úvěru zdarma a platí až za  zpracování a vyřízení hypotéky.

Banka zahájila svůj program hypotečního bankovnictví na konci roku 1999. Od počátku  banka poskytla  více než 774 úvěrových smluv o celkovém objemu přibližně 2,2 miliardy korun. Z uvedeného počtu bylo 699 úvěrů poskytnuto fyzickým osobám, v ostatních případech se jednalo o úvěry pro nejrůznější druhy právnických osob. Raiffeisenbank poskytuje hypotéky na bydlení rovněž pro obce a družstva.

V minulých dnech došlo též ke snížení úrokových sazeb hypotečních úvěrů i u dalších bankovních domů, např. u České spořitelny či dotace klientům u GE Capital Bank. Bližší informace naleznete ve zprávách v sekci Bydlení na stránce Zpravodajství či přímo na stránce Srovnání hypoték.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ