Asistenční služby, již nejen k vozidlům!

12.02.2002 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Pojišťovny  nabízejí ke svým produktům asistenční služby. Nejčastěji se s nimi asi lze setkat při sjednávání povinného ručení či cestovního pojištění, kde se asistenční služba stala již standardem.

V současné době lze však využít asistence i v jiných případech než je  poškození automobilu, nebo problémy na dovolené, kde lze využít asistenční služby v rámci cestovního pojištění.

Například Allianz pojišťovna již nabízí asistenční služby  i v rámci  pojištění domácnosti či nemovitostí a to přes  společnost Elvia Assistance. Co tedy vlastně klient získává?  Dojde-li například k poruše plynového kotle, prasknutí  vodovodního potrubí či  začne probíjet elektřina a hrozí při tom bezprostřední ohrožení majetku, klient zavolá asistenční službu a nahlásí problém. Alianz pojišťovna poskytuje asistenční služby v rámci pojištění a klienti je mohou využívat zdarma. Bezplatná je konzultace a navázání kontaktu se servisní společností, která vyhodnotí situaci  a sdělí klientovi zda bude služba poskytnuta zdarma či jaká bude její cena. Za opravu klient tedy již bude muset něco zaplatit.

Nyní tedy klient musí zvažovat nejen cenu pojištění (domácnosti, nemovitost), ale i asistenční služby, kterému je mu pojišťovna schopna nabídnout a to už nejen v rámci cestovního pojištění či povinného ručení.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ