Výhody pro členy klubu

12.02.2002 | , Finance.cz
DŮCHODY A DÁVKY


Když si uzavřete smlouvu o penzijním připojištění u Vojenského otevřeného penzijního fondu, a.s., můžete se stát členem jeho klubu. A jak to vše probíhá ?

Po otevření adresy www.vopfklient.cz se klienti přihlásí celým číslem své platné a účinné smlouvy o penzijním připojištění na tyto uzavřené stránky. Zdarma si vytvoří vlastní e-mailovou adresu, jejímž prostřednictvím potom s fondem komunikují.
Kromě této adresy mohou klienti dostat i prostor na serveru pro své vlastní stránky. Součástí projektu je i otevřená poradna pro klienty z oblasti práva a daňového poradenství. Klienti získávají tuto službu zdarma. Tento poradce poradí klientovi v řadě životních situací buď přímo, v komplikovaných případech individuálně, opět nikoliv prostřednictvím e - mailu, ale prostřednictvím komunikace na osobně nastavených stránkách.
V rámci nových uzavřených klientských stránek získávají klienti po registraci možnost zapojit se do internetového obchodu a internetové cestovní kanceláře. Obchod využívá velmi zajímavé možnosti, kterou internet nabízí a která sdružuje zájemce o koupi vybraného, zcela konkrétního zboží. V okamžiku, kdy jejich počet dosáhne výše předem domluvené s prodejcem tohoto zboží, koupí ho klienti za výrazně sníženou cenu.
Klienti, kteří přístup na internet dosud nemají, připravil fond ve spolupráci s partnerskou společností připojení k internetu zdarma. Stačí, aby si klient poslal na adresu VOPF žádost a do několika dnů zájemce obdrží instalační CD.
Pokud si chcete uzavřít smlouvu o penzijní připojištění, můžete tak učinit již přes internet na našem prodejním centru, kde již zprostředkováváme smlouvy s devíti penzijními fondy.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: DŮCHODY A DÁVKY