Letos již přes 1000 hypoték

11.03.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Za první dva měsíce roku 2002 poskytla Česká spořitelna klientům více jak 1000 hypotečních úvěrů v objemu přes miliardu korun.

Za leden a únor letošního roku získalo hypoteční úvěr u České spořitelny 1115 klientů-fyzických osob, z čehož 1014 smluv v objemu 1,1 miliardy korun bylo v rámci programu TOP Bydlení. Zajímavé je, že za stejné období roku 2001 bylo poskytnuto na hypoteční úvěry pouhých 374 milionů korun.

Program TOP Bydlení loni v červnu  nastartoval trend snižování sazeb hypotečních úvěrů, což se promítlo do zvýšeného zájmu klientů o hypoteční úvěry, jako formu k financování vlastního bydlení. Česká spořitelna do konce února (tedy za 8 měsíců) poskytla v rámci tohoto programu celkem 4615 hypotečních úvěrů  v objemu 4,7 miliard korun.
I nadále se úroky z hypotečních úvěrů pohybují od 5,3-7% p.a., čímž se stávají jednou z nejlevnějších alternativ získání peněžních prostředků na investice do bydlení.

Konkrétní podmínky hypotečních úvěrů i úroků jednotlivých bank získáte na této stránce. Nejen o snižování úroků hypotečních bank Vás též informujeme v našem Zpravodajství. Pokud Vás zajímají informace o hypotečním úvěrováním podívejte se na naši Abecedu hypotečních úvěrů.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ