Překlenovací úvěr se slevou 1%

12.03.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Na jarní měsíce připravila VSS KB pro své klienty akci, kdy mohou  získat rychlou půjčku se zvýhodněnou úrokovou sazbou.

Jste klientem Všeobecné stavební spořitelny KB a hodláte letos čerpat překlenovací úvěr? Využijte nabídku Modré pyramidy a získejte překlenovací úvěr do 31.5.2002 s úrokovou sazbou sníženou o 1% oproti běžným úrokovým sazbám. Tato sleva znamená, že v uvedeném období lze tyto úvěry získat už od 6% p.a. Výše úrokové sazby závisí na době, která zbývá do přidělení úvěru ze stavebního spoření, tzn. že nyní lze překlenovací úvěr získat od 6,0 do 8,7% p.a.

Již v minulém roce VSS KB rozšířila  nabídku překlenovacích úvěrů. Lze tedy získat úvěr již při složení či naspoření pouhých 20% cílové částky a to ve všech třech variantách, které stavební spořitelna nabízí. Volbou varianty lze ovlivnit výši splátky a dobu splácení následného přiděleného úvěru.

Ke stejnému kroku, tedy snížení úrokových sazeb překlenovacích úvěrů přistoupila v únoru i ČMSS, o čemž jsme Vás informovali ve zprávě Snížení úroků u překlenovacích úvěrů.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ