Již téměř půl milionu klientů

26.03.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Již jsme Vás informovali o výsledcích za rok 2001 u stavební spořitelny Wüstenrot, ČSST, ČMSS a VSS KB. A jak si v loňském roce stála Raiffeisen stavební spořitelna?

Raiffeisen stavební spořitelna uzavřela v roce 2001 téměř 150 000 nových obchodů, přičemž  celkový počet klientů spořitelny se přiblížil k půlmilionové hranici. Co se týká úvěrové oblasti, bylo v roce 2001 poskytnuto klientům více než 16 tisíc úvěrů. Celkový počet úvěrů tak přesáhl 70 tisíc.

Od listopadu 2001 změnila Raiffesen stavební spořitelna obchodní podmínky, které umožňují klientovi výběr ze čtyř tarifů přesně podle  jeho potřeb. I po změně obchodních podmínek nabízí spořitelna na výběr tarif, u kterého může  klient získat úrokovou bonifikaci, pokud  po  5 letech spoření nežádá o úvěr. Klient tak získá nárok na úrok 4% p.a. od počátku trvání smlouvy.

Jaké tarify spořitelna nabízí a u kterých máte možnost získat úrokové zvýhodnění? Na to se podívejte na naší stránce Srovnání tarifů. No a pokud si hodláte smlouvu  uzavřít a to nejen stavební spoření, zkuste to na našem Prodejním centru.


 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ