Rychle úvěr - pomalu splácet!

26.06.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Chcete rychle získat nárok na přidělený úvěr se zvýhodněnou úrokovou sazbou, ale potom mít možnost splácet nízkou splátku po delší dobu? Podívejte se s jakou nabídkou  přichází Modrá pyramida.

Stavební spoření si získává oblibu u klientů nejen možností výhodně zhodnocovat peněžní prostředky, ale především možností získat úvěr se zvýhodněnou úrokovou sazbou.

Jak se dostat k tomuto úvěru rychleji, ale přitom si ponechat pro fázi úvěru stejné podmínky jako byste spořili v pomalé variantě?
Výše měsíční splátky úvěru je závislá na variantě spoření (čím rychleji klient spoří, tím dříve získá úvěr a ten musí i rychle splácet). U VSS KB činí při rychlé variantě měsíční splátka úvěru 0,75% z cílové částky, při pomalé jen 0,45%. 
Klienti, kteří uzavřeli smlouvu o stavebním spoření 27.6.2001 nebo dříve a do konce letošního roku naspoří 40% cílové částky mohou využít následující akce. VSS KB dočasně snižuje hodnotící parametr u pomalé varianty z 55 na 25, což znamená, že nárok na klasický úvěr vznikne nyní v pomalé variantě téměř stejně  rychle jako při rychlé variantě. Klientovi však zůstávají zachovány výhody pomalé varianty, tzn. možnost splácet úvěr splátkou ve výši 0,45% z cílové částky.

A co dělat když nemáte zrovna pomalou variantu?
Abyste splnily podmínky můžete například změnit  variantu z rychlé na pomalou, doložit mimořádný vklad nebo změnit výši cílové částky.
 
Více informací o variantách stavebního spoření získáte na této stránce a uzavřít si smlouvu o stavebním spoření může na našem Prodejním centru.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ