Další snížení úroků hypoték!

15.07.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Úroky u hypotečních úvěrů s platností od 8. a od 15.7. 2002 snižuje pro klienty Česká spořitelna. Je to již několikáté snížení úrokových sazeb od začátku tohoto roku.

Česká spořitelna nabízí svým klientům dva základní druhy hypotečních úvěrů. Jednak jsou to hypoteční úvěry v rámci programu Top Bydlení a dále to jsou hypotéky mimo tento program. A k jakým změnám došlo v úrocích u obou těchto typů hypotečních úvěrů?

K prvnímu snížení úroků v červenci přistoupila banka od 8.7.2002 u hypoték v rámci programu Top Bydlení. Zde došlo ke snížení minimálního úroku na 5,9 % p.a. Dále potom od 15.7.2002 snižuje banka i úrokovou sazbu u hypoték mimo tento program a to pro jednoletou sazbu. Hypotéku tak lze získat již s úrokem od 5,7 % p.a.

Většinu svých hypoték poskytuje banka právě v rámci programu Top Bydlení. Do konce června 2002 bylo od počátku poskytování (červen 2001) tohoto typu hypotečních úvěrů poskytnuto již přes 6700 úvěrů s objemem přes 6,7 mld. Kč.

Více informací nejen o úrocích jednotlivých hypotečních úvěrů bank naleznete na stránce Podmínky hypoték v sekci Bydlení.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ