Překlenovací úvěry od 6% p.a.

02.09.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od prvního září přichází VSS  KB  s novými úrokovými sazbami překlenovacích úvěrů.  Navíc klienti ze zaplavených oblastí mají možnost získat překlenovací úvěr bez počátečního vkladu za 6% p.a.

Do konce srpna VSS KB nabízela v rámci akce snížení úroků z překlenovacích úvěrů o 1%, klienti tak mohli získat překlenovací úvěr od 6 do 8,4% p.a. Od 1. září vyhlásila stavební spořitelna nové výše úrokových sazeb překlenovacích úvěrů. Úrokové sazby se nově pohybují v rozmezí od 6,0 % p.a. do 7,9 % p.a.

A jaké úroky stavební spořitelna nabízí v rámci svých programů?

V privatizačního programu je možné získat překlenovací úvěr s úrokem 6 -7,4% p.a. Tento program je určen na nákup užívaného bytu v rámci privatizace od státu, obce, družstva nebo podniku do osobního vlastnictví.

Ekoprogram je úročen  sazbou 6,2% p.a.  Tento program vznikl ve spolupráci se Státním fondem životního prostředí a je určen na projekty s využitím sluneční energie, tepelných čerpadel, bioplynu či biomasy, na které můžete získat až 30% dotaci SFŽP.

Povodňový program umožňuje klientům získat překlenovací úvěr bez počátečního vkladu a za úrokovou sazbu 6 % p.a. Program je určen k obnově bydlení pro klienty postižené povodněmi.

Ostatní překlenovací úvěry stavební spořitelna nabízí s úrokovou sazbou od 6% p.a. do 7,9% p.a.

Informace nejen o úrokových sazbách  překlenovacích úvěrů najdete zde.

 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ