Další hypotéka na trhu na 100 % ceny nemovitosti

16.09.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od 1. října 2002 nabídne Česká spořitelna nový produkt na financování bydlení. Jedná se o nový  produkt pro mladé, pro které je někdy problém získat dostatečnou zástavu.

Nový produkt hypotéka BONUS je určena pro mladé lidi do 35 let na koupi či výstavbu vlastního bydlení. Banka nabízí možnost čerpat úvěr až do 4 milionů korun. Navíc umožňuje klientům získat hypoteční úvěr až do 100% hodnoty nemovitosti. Hypotéka bude od  1.10. poskytována aktuálně s garantovanou úrokovou sazbou 6,6% p.a., přičemž platnost úrokové sazby je stanovena na dobu 5 let.

Hypotéka bonus je dalším produktem, který mohou využít mladí pro získání vlastního bydlení. Banky tak  reagují na skutečnost, že od září mohou mladí žádat o příspěvek k hypotéce na koupi starší nemovitosti. Pro letošní rok je příspěvek, který se stanovuje na základě průměrných sazeb hypotečních  úvěrů s podporou za minulý rok, stanoven ve výši 3 % úrokové dotace.

Je třeba připomenout, že banka poskytuje i další typy hypotečních úvěrů. O nich se více dovíte na naší stránce Podmínky hypoték. Zde naleznete také další typy hypotečních úvěrů od hypotečních bank. Pro mladé jsou například určeny i hypoteční úvěr Progres od ČMHB nebo  HU s odkladem od Raiffeisenbank.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ