Citi nejlepší bankou v oblasti cash managementu

22.10.2009 | , Citibank
Tiskové zprávy


Ve výroční anketě časopisu euromoney za rok 2009 zvolili klienti z celého světa citi nejlepší bankou v oblasti cash managementu.

New York. 19. října 2009 – Citi dnes oznámila, že její divize Treasury and Trade Solutions byla ve výroční anketě časopisu Euromoney již potřetí za sebou vyhlášena nejlepší bankou v oblasti řízení financí na světě. Kromě zlaté medaile v globální anketě si Citi připsala vítězství i v 5 regionálních a 24 národních anketách provedených mezi klienty.

„Rád bych poděkoval klientům na celém světě za to, že projevili tak velkou důvěru a podporu pro naši divizi Treasury and Trade Solutions. Anketa časopisu Euromoney je jedinečná v tom, že klientům umožňuje porovnat naše schopnosti s konkurencí,“ uvedl Paul Simpson, globální ředitel Citi Treasury and Trade Solutions. „Tyto výsledky potvrzují skutečnost, že Citi je i nadále lídrem v tomto sektoru, pokud jde o nejlepší služby, inovace a odbornost ve své třídě.“/>

„Naše podnikání se zaměřuje na klienta a za posledních pět let zaznamenáváme silný a setrvalý růst. Díky tomu je divize Global Transaction Services, do níž patří i Treasury and Trade Solutions, klíčovou součástí Citicorp a její strategie pro budoucnost. Zajišťujeme finanční toky pro mnohé z největších nadnárodních společností světa a výsledky ankety časopisu Euromoney svědčí o tom, že nám klienti důvěřují,“ řekl Francesco Vanni d’Archirafi, CEO Global Transaction Services.

Citi, přední globální společnost poskytující finanční služby, spravuje přibližně 200 milionů klientských účtů a podniká ve více než 140 zemích světa. Prostřednictvím svých dvou provozních jednotek, Citicorp a Citi Holdings, Citi poskytuje fyzickým osobám, firmám, vládám a institucím širokou nabídku finančních produktů a služeb včetně osobního bankovnictví a úvěrových produktů, firemního a investičního bankovnictví, obchodování s cennými papíry a wealth managementu. Pro více informací navštivte www.citigroup.com or www.citi.com.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy