Danarionline.cz

13.11.2009 | , Daňaři Online
Tiskové zprávy


Odborný portál Daňaři Online garantuje, že uveřejněné informace již nemusíte ověřovat. Jeho cílem je být základním informačním zdrojem všech odborníků ze světa daní.

Pod značkou renomovaného odborného vydavatelství Wolters Kluwer ČR, a. s, byl v letošním roce spuštěn portál Daňaři Online, kde lze nalézt všechny informace potřebné pro práci v oblasti daní. Přesně podle potřeb každého daňového odborníka, který musí reagovat okamžitě na podněty svých klientů, jsou všechny informace snadno a rychle vyhledatelné, přehledné a aktuální, k dispozici 24 hodin denně. Portál navíc sleduje veškeré relevantní zdroje, přináší čerstvé informace o změnách v legislativě, nabízí různé typy dokumentů zabývajících se daněmi.

Portál Daňaři Online je svým obsahem zaměřen tak, aby reflektoval jak daňovou teorii,  tak i praxi. Svým registrovaným uživatelům poskytuje pod odborným dohledem komentované výklady a autorské články uznávaných odborníků, úplná znění zákonů, rozsudky soudů, stručně zpracované odpovědi na konkrétní dotazy z praxe. Samozřejmostí jsou aktuální přehledy daňových sazeb, cestovních náhrad a slev na dani, k dispozici je také česko-anglický a anglicko-český daňový slovník.

180x100_danari.gifPortál Daňaři Online je hodnověrným zdrojem informací pro výkon daňového poradenství. Ví, co daňový odborník ke své práci potřebuje, a přesně to svým registrovaným uživatelům nabízí: archiv dokumentů a předpisů, komentáře zákonů, přehled nově schválených změn v daňových zákonech a předpisech, které lze využít v daňovém plánování pro klienty, při optimalizaci jejich daňových povinností. Dále jsou jim k dispozici vybrané články z odborného časopisu Daně a právo v praxi a možnost vytvořit si vlastní profil se základními informacemi. Mohou sledovat a komentovat blogy kolegů ze svého oboru či sami si vytvořit blog vlastní.

Daňaři Online jsou otevřený portál pro všechny experty z oblasti daní. Devizou portálu jsou příspěvky členů komunity daňových poradců a expertů, kteří zde sdílejí své zkušenosti. Svým dokonalým informačním servisem má ambici stát se kvalitním zdrojem informací daňových profesionálů, virtuálním konzultantem a prostorem pro rozvoj jejich profesionálního renomé.

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy