Allianz pojišťovna začala pro investory vydávat Fondové listy

13.11.2009 | , Allianz pojišťovna
Tiskové zprávy


Allianz pojišťovna začala pro všechny zájemce o investování vydávat Fondové listy. Investoři zde naleznou ucelené informace o výhodách i rizicích nabízených investic.

Fondové listy obsahují veškeré informace o charakteristice a parametrech fondů, které Allianz pojišťovna nabízí. Investor zde najde popis investiční strategie, popis podkladového aktiva včetně jeho složení i informace o rizikovosti dané investice. Součástí fondového listu je také informace tom, ve kterých pojistných produktech Allianz pojišťovny lze vybraný fond sjednat.

Allianz pojišťovna je jednou z prvních pojišťoven, které začaly zveřejňovat ucelené informace o nabízených investičních fondech. Připravujeme Fondové listy ke každému nabízenému fondu. Naším cílem je, abychom zájemcům o investování s našimi produkty nabídli ucelené a transparentní informace o všech výhodách a rizicích těchto investic tak, aby se mohli fundovaně rozhodnout pro takovou investici, která nejlépe vyhovuje jejich požadavkům a možnostem,“ říká Martin Podávka, ředitel Market Managementu Allianz pojišťovny.

Fondové listy a řadu dalších aktuálních informací k investičním typům životního pojištění najdou zájemci na internetových stránkách www.allianz.cz a na mikrolite www.chytrainvestice.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy