Zlato se vyšplhalo na nová historická maxima. Mnoho pozorovatelů se ptá: jak vysoko ještě může jít?

20.11.2009 | ,
Tiskové zprávy


Pokud zvažujete investice do zlata jistě vás bude zajímat - co žene jeho cenu?  Jak vydělávat na zlatě?  Máme při pohledu na reálnou cenu zlata ještě velký kus cesty před sebou? 

Saxo Bank tvrdí, že k tomu, abychom se dostali na o inflaci očištěnou cenu z roku 1980¸ zlato ještě může zdražit o 80%.  Navíc, s ohledem na nedávné diskuze ohledně nahrazení amerického dolaru jako světové měny zlatem a eurem, je možné, že Rusko a Čína budou v akumulaci zlata pokračovat. 

Jsou připraveni postupně a v dlouhém období nahrazovat dolar.  Protože zlato je kotováno v dolarech, měl by tento vývoj být pro zlato pozitivní.

Co je potřeba brát v úvahu pokud zvažujete pozici ve zlatě? Zlato je vnímáno jako ochrana proti inflaci. Je tato definice přesná nebo zlato slouží jenom jako pojistka proti nestabilitě?  Zúčastněte se semináře Saxo Bank 25.11 v kanceláři Saxo Bank v Praze a seznamte se se strategiemi a možnostmi investování do zlata. 

Představíme také nový účet drahých kovů a měn, v jehož rámci klient s pomocí osobního poradce rozdělí své prostředky mezi měny a drahé kovy, čímž rozloží riziko. Minimální vklad je 250 000 USD nebo ekvivalent v jiné měne.

Zaregistrujte se

Počet míst je omezený. V případě, že seminář bude již plně obsazen, budeme Vás přednostně informovat o dalších termínech.
PROGRAM, 25.11, 17:30 – 19:30

  • Co je potřeba brát v úvahu pokud zvažujete pozici ve zlatě?
  • Jak vydělávat na zlatě? 
  • Korelace mezi cenou zlata a akcií

POPLATEK: 500 CZK.
ADRESA: kancelář Saxo Bank, Betlémský palác, Husova 5, t.č 226 210 580

Zaregistrujte se


O SEMINÁŘÍCH SAXO BANK
Semináře trvají zhruba 2 hodiny (17:30 – 19:30), po nich následuje volná diskuse a v případě zájmu i konzultace s jedním z našich odborníků. 

PŘEDNÁŠEJÍCÍ:  Radim Dohnal a Luboš Spousta

Profesionálové, kteří nejen sledují události na kapitálových trzích, ale i aktivně obchodují a mohou se s Vámi podělit o zkušenosti a praktická doporučení.  Přednášející pravidelně přispívají do českého a slovenského rozhlasu nebo do televizního vysílání (ČT24, Z1 a TA3).
Pořádáme různé druhy seminářů - podle individuálních zkušeností nebo preferovaného finančního instrumentu klienta. Aktivním obchodníkům jsme schopní připravit semináře šité na míru.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy