UniCredit Bank rozšířila nabídku o nový typ úvěru

02.12.2009 | , UniCredit Bank
Tiskové zprávy


UniCredit Bank uvedla na trh v předvánočním období nový typ úvěrového produktu, obratový spotřebitelský úvěr.

Úvěr je určen všem klientům UniCredit Bank s minimálně šesti měsíční historií u banky, přičemž až do konce března příštího roku mohou klienti získat tento úvěr se zvýhodněnou úrokovou sazbou ve výši 12 % p.a., která je garantována po celou dobu trvání úvěru.

Jednou z hlavních výhod tohoto produktu je zjednodušený proces, kdy klient nemusí předkládat žádné doklady prokazující výši příjmu, ani účel úvěru.

Maximální výše obratového spotřebitelského úvěru je 200 tisíc Kč.

Naše klienty považujeme za to nejcennější, co v bance máme, a stále se snažíme pro ně hledat nová a jednodušší řešení jejich potřeb. Vzhledem k velké oblibě obratových kontokorentů a kreditních karet, které mohou naši klienti využívat již několik let, jsme se rozhodli naše portfolio obratových produktů rozšířit i o splátkový spotřebitelský úvěr,“ uvedl Tomáš Drábek, ředitel Segmentového a produktového řízení retailového bankovnictví UniCredit Bank.

Každému klientovi s minimálně šesti měsíční historií u naší banky automaticky počítáme individuální výši předschváleného úvěrového limitu, který může klient nově využít i v podobě spotřebitelského úvěru. Celý proces je velmi rychlý a jednoduchý – stačí jedna návštěva klienta v bance a podpis jednoho dokumentu. Je-li vše v pořádku, má klient ještě tentýž den nebo nejpozději následující den peníze k dispozici na svém běžném účtu,” dodal Tomáš Drábek.

Obratový spotřebitelský úvěr je navíc standardně poskytován bez zajištění. Samozřejmostí je rovněž bezplatné vyhodnocení žádosti o úvěr či nulový poplatek za předčasné splacení celého úvěru.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy