Povodňové úvěry s nižším úrokem až do konce roku

18.10.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Stejně jako ostatní stavební spořitelny nabízí Stavební spořitelna ČS  svým klientům zvýhodněné povodňové úvěry. Překlenovací úvěr s nižším úrokem bude nabízet až do konce roku…

Tyto speciální překlenovací úvěry poskytuje banka od 20. srpna 2002 s prodlouženou splatností až na 20 let a roční úrokovou sazbou 4,95 %. Původní termín pro vyřizování  žádostí  o  úvěry  byl prodloužen  z  18. října   2002 do konce roku, tedy   do 31. prosince 2002.

K 10. říjnu 2002 poskytla stavební spořitelna  zvýhodněné "povodňové" úvěry určené na likvidaci následků záplav v objemu 10 milionů korun. Překlenovací úvěry určené na likvidaci povodňových škod využili klienti ve všech postižených regionech včetně Prahy. Stavební spořitelna bude i nadále přednostně vyřizovat žádosti o úvěry na odstraňování škod způsobených záplavami, aby mohli klienti zahájit obnovu bydlení co nejdříve.

 "Z celkového objemu poskytnutých úvěrů směřovalo 98 % prostředků na rekonstrukce a modernizace, zbytek klienti investovali do koupě a stavby nemovitostí," řekl Jiří Klán, předseda představenstva a generální ředitel Stavební spořitelny České spořitelny. "Protože zájem o "povodňové" úvěry roste, snažíme se vyjít klientům maximálně vstříc. Obnova obydlí poničených záplavami vyžaduje čas i trpělivost, proto jsme se rozhodli, že prodloužíme termín pro podání žádosti o úvěr do konce letošního roku," dodal Jiří Klán.

Zdroj: TZ Stavební spořitelny ČS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ