Zajímají vás akcie? Sledujte burzu on-line.

08.12.2009 | , Akcie.cz
Tiskové zprávy


Zajímá vás, jak se vyvíjejí ceny akcií, ropy nebo zlata? Jestli už je krize za námi? Názory odborníků i investorů naleznete na Akcie.cz

Akcie jsou stále častěji předmětem zájmu veřejnosti i médií. Kam roste ČEZ a jakou vyplatí dividendu? Jak si vede pražská burza v zimních měsících? Kam se bude vyvíjet česká či americká ekonomika nebo cena ropy, zlata? Na to a mnohem více naleznete odpovědi v článcích, videích a diskusi na Akcie.cz.

Sledovat můžete nezpožděné kurzy akcií, a to z pohodlí domova - a zdarma. K dispozici je i jejich historie. Můžete si také vyzkoušet fiktivní investování se službou Osobní portfolio a sledovat akcie, které byste rádi nakoupili - otestujete tak, jak by byly v reálném světě burzy vaše investice úspěšné.

Akcie.cz vám zprostředkují názory makléřů a analytiků na to, do čeho je vhodné investovat - které akcie koupit, které držet a které prodat. Kromě názorů odborníků můžete ale sledovat i názory a popisované zkušenosti drobných investorů v diskusi - vyměnit si s nimi pohled na aktuální situaci, nebo si nechat poradit.

Buďte online na burze, buďte v obraze!

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy