Nová služba v Hypoteční bance – Mimořádná splátka 10 %

10.12.2009 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Hypoteční banka, specialista na hypoteční úvěry, zavedla pro své klienty novou službu s názvem Mimořádná splátka 10 %. Tato služba umožní klientům u úvěrů s fixací úrokové sazby na 10 let jednou ročně předčasně splatit až 10 % z aktuálního zůstatku jistiny úvěru bez speciálního poplatku.

Klienti k nám přicházejí se žádostí o předčasnou splátku zejména v případech, pokud si zvolili dlouhou fixaci úrokové sazby, nebo v případě, že neplánovaně získali větší finanční obnos. Právě těmto klientům je určena nová služba, která jim umožní bez sankčního poplatku splatit část jistiny i v jiné době než na konci fixace úrokové sazby. Vnímáme tak potřeby našich klientů a vycházíme jim vstříc,“ říká Radomíra Papoušková, ředitelka pro vývoj produktů Hypoteční banky.

Služba Mimořádná splátka 10 % se sjednává spolu s uzavřením smlouvy o hypotečním úvěru a její sjednání je promítnuto do mírného navýšení úrokové sazby. Na milionové hypotéce se splatností 30 let se služba promítne v navýšení měsíční splátky o 63 Kč. Produkt je možno kombinovat s jinými produkty a službami Hypoteční banky, od klasického hypotečního úvěru až po hypoteční úvěr v kombinaci s investičním životním pojištěním.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy