HYPO má nové VOP

01.11.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


S platností od 1. listopadu přichází HYPO stavební spořitelna s dvěma novými variantami tarifu NADSTANDARD.

První varianta tarifu NADSTANDARD (NS) nabízí klientům, kromě 25% státní podpory, úročení vkladů 2 % a úrokové zvýhodnění 50 % nebo 100 % připsaných úroků. Bonusem pro ty, kteří zaplatili úhradu za uzavření smlouvy ve výši 1,8 % je možnost dodatečného úrokového zvýhodnění ve výši 1% cílové částky, pokud splní podmínky dané spořitelnou. V této variantě je úrok z úvěru  4,9 % ročně a je pevný po celou dobu splácení.

Druhá varianta tarifu NADSTANDARD (NU) nabízí účastníkům stavebního spoření bezkonkurenční pevný roční úrok z úvěru 3,9 %, což představuje historicky nejnižší úrokovou sazbu z úvěru ze stavebního spoření. Klienti mají navíc možnost získat překlenovací úvěr bez jakýchkoli počátečních vkladů. Bonusem pro ty, kteří zaplatili úhradu za uzavření smlouvy ve výši 1,8 %,  je možnost bezplatného zvýšení přidělované částky až na dvojnásobek sjednané cílové částky.

U HYPO stavební spořitelny může klient zažádat o úvěr ze stavebního spoření již po 18 měsících spoření tak, aby měl po dvou letech spoření naspořené prostředky a úvěr k dispozici. A za jakých podmínek? V tom právě spočívá další výhoda tarifu NADSTANDARD. Stačí pouze naspořit 40% přidělované částky. Není nutné splnit žádnou jinou podmínku, jako je výše hodnotícího čísla, která je u ostatních stavebních spořitelen rozhodující. Tato možnost je označována jako přidělení volbou.

Pro klienty HYPO stavební spořitelny a. s., kteří uzavřeli smlouvu před 1. listopadem 2002 platí samozřejmě všeobecné obchodní podmínky platné v okamžiku uzavření smlouvy.

Zdroj: TZ HYPO 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ