Do vlastního bydlení se vyplatí investovat

18.01.2010 | , ČMSS
Tiskové zprávy


Bydlení je nutnost a rozhodně se vyplatí o něm začít přemýšlet včas. Jen málokdo má ale dostatek potřebných finančních prostředků pro koupi nemovitosti.

Jednou z možností, jak dosáhnout na financování vlastního bydlení, je obrátit se na Českomoravskou stavební spořitelnu.  V její nabídce nalezne jak úvěr ze stavebního spoření, tak překlenovací úvěry, kterými je možné financovat bydlení prakticky ihned.      
Pokud má klient uzavřenou smlouvu o stavebním spoření a splňuje podmínky pro získání řádného úvěru ze stavebního spoření, může mít v tarifu Atraktiv stálou roční úrokovou sazbou 3,7 %.
 

Prakticky ihned lze financovat překlenovacími úvěry. U nich je výhodou, že výše úrokové sazby je stanovena podle toho, k jaké době splatnosti se klient zaváže.
U Lišky je úroková sazba překlenovacích úvěrů neměnná až do úplného splacení, výjimkou je jen překlenovací úvěr Tophypo s prodlouženou dobou splatnosti a minimalizovanou výší měsíční splátky, kde je sazba fixována na 6 let.

liditabulka.jpg

Úvěr vyřídíte z pohodlí domova
Českomoravská stavební spořitelna si již tradičně zakládá na tom, že zkušení finanční poradci jsou klientům po domluvě kdykoli a kdekoli k dispozici. Vždy zpracují individuální řešení na míru potřeb každého klienta.

ČMSS podporuje opatření ohleduplná k přírodě
Českomoravská stavební spořitelna si uvědomuje důležitost ekologických a úsporných opatření, proto se stala partnerem programu Zelená úsporám. Program podporuje opatření, která jsou ohleduplná k přírodě a zároveň umožňují do budoucna ušetřit za energie. Umožňuje získat dotaci na úhradu podstatné části nákladů. Žádosti o dotace z programu Zelená úsporám mohou fyzické osoby-nepodnikatelé podávat na vybraných 43 obchodních místech ČMSS. Profesionální finanční poradci ČMSS klientům poradí nejen s žádostí o dotaci, ale nabídnou jim také možnost výhodně financovat bydlení.

Další informace se dozvíte od zkušených finančních poradců ČMSS nebo na www.cmss.cz.

 

250velky_lidi.jpg

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy