Z eKonta Raiffeisenbank již putovalo na charitu půl milionu korun

25.01.2010 | , Raiffeisenbank
Tiskové zprávy


Charitativní rozměr eKonta je mezi klienty Raiffeisenbank stále populárnější. Banka již díky pomoci svých klientů prostřednictvím eKonta poskytla na charitu 500.000 korun..

eKonto je jediným účtem v České republice, za jehož vedení platí banka klientům. Bonus má navíc i charitativní rozměr, klient se může obdržené dvacetikoruny vzdát ve prospěch jedné ze čtyř charitativních organizací. „Doposud dorazilo na účty charitativních organizací 500 tisíc korun,“ uvedl ředitel komunikace Jakub Puchalský.

Charitu spojenou s bonusem eKonta spustila Raiffeisenbank na podzim 2008, loni v létě bonus zasílaný klientům zdvojnásobila na 20 korun. „Výsledné částky jsme dosáhli i díky tomu, že jsme před Vánoci každý příspěvek klienta zdvojnásobili. Děkujeme těm klientům, kteří se rozhodli vzdát se svých dvaceti korun ve prospěch dobré věci,“ dodal Jakub Puchalský.

Raiffeisenbank na tomto programu spolupracuje se čtyřmi neziskovými subjekty, kterými jsou Konto Bariéry, sbírkový projekt Pomozte dětem!, Český červený kříž a H.Stepic CEE charity. Každý klient, který bonus od banky obdrží, si může jednu z těchto nadací vybrat jednoduchým kliknutím ve svém internetovém bankovnictví. Banka pak bude 20 korun zasílat na účet vybrané organizace namísto účtu klienta. Přesný postup, jak při volbě konkrétní nadace postupovat, je uveden na: http://www.rb.cz/attachements/direct-banking/nastaven-bonusu-manualek.pdf

eKonto je pravidelně vyhlašováno za nejlepší účet v České republice, v prestižní soutěži Banka roku získalo toto ocenění v posledních dvou letech. Účet je unikátní kombinací vysoké kvality a nízké ceny dosažené díky věrnostním podmínkám. Nabízí celou řadu ojedinělých služeb, např. zamykání platební karty či multiměnový účet.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy