Společnost X-Trade Brokers vyhlášena nejlepším on-line brokerem regionu

25.02.2010 | , X-Trade Brokers
Tiskové zprávy


Společnost X-Trade Brokers získala ocenění magazínu ‘World Finance‘ v kategorii nejlepší on-line broker střední a východní Evropy.

Magazín ‘World Finance‘je jedním z vedoucích finančních magazínů vydávaný společností World News Media v Londýně. Každoročně oceňuje nejlepší burzy a brokerské společnosti regionu střední a východní Evropy. V tomto ročníku byla oceněna také společnost X-Trade Brokers. Magazín ve svém hodnocení také zmínil nepříznivé podmínky na trhu v minulém roce a dále tak ocenil firmy, kterým se podařilo prosadit a ve svých kategoriích zvítězit.

X-Trade Brokers je jednou z nejdynamičtějších brokerských firem na Forexu v Evropě. Společnost dominuje na českém a polském trhu a je úspěšná i v mnoha dalších státech včetně Ukrajiny, Španělska, Německa a Rumunska. Magazínu ‘World Finance‘ neunikl úspěch společnosti, a proto udělil ocenění nejlepší broker v regionu,“ řekl Hywel Jones na Londýnské burze.


Jsme maximálně potěšeni oceněním magazínu ‘World Finance‘. Ukázalo se, že naše snaha byla rozpoznána a oceněna i v tak konkurenčním prostředí, které na trhu panuje. Určitě se budeme snažit i do budoucna rozvíjet naši společnost v tomto směru,“ řekl Jakub Zablocki, ředitel společnosti X-Trade Brokers.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy