Úvěr ze stavebního spoření za 4,75% p.a.

29.11.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Stejně jako hypoteční banky snižují úroky, úroky směrem dolů klesají i u úvěrů a překlenovacích úvěrů ze stavebního spoření, ale také úroky z vkladů. K dalšímu snížení úroků dojde od 1.12.2002 u Stavební spořitelny ČS…

Stavební spořitelna České spořitelny přichází ve své historii s nejnižším úročením úvěrů ze stavebního spoření. Úroková sazba úvěrů od 1. prosince 2002 klesá z dosavadních 5,5 procent na 4,75 procent p. a. Tímto krokem chce stavební spořitelna zvýšit dosažitelnost úvěrů pro vyšší počet klientů a uspokojit tak jejich bytové potřeby.

"Snížením úrokové sazby u úvěrů ze stavebního spoření o 75 bodů nabízíme dosud nejvýhodnější podmínky. Zároveň klientům garantujeme jisté úročení vkladů u spořících účtů ve výši dvou procent. Pro své klienty jsme připravili zcela mimořádnou nabídku  na  trhu  stavebního spoření", řekl předseda představenstva a generální ředitel Stavební spořitelny České spořitelny Jiří Klán. "Jsem přesvědčen, že změna v kvalitě našich finančních produktů bude mít přímý vliv na kvalitu bytových poměrů našich klientů", dodal Jiří Klán.

Snížit výši úroku z úvěru ze stavebního spoření umožnila Stavební spořitelně České spořitelny současná situace na mezibankovním trhu.

Klienti, kteří využijí nabídku Stavební spořitelny České spořitelny na úročení úvěru 4,75 procenty, mohou úvěr splácet až 13 let. S nově nabízeným úvěrem bude klientovi vyplacena celá cílová částka - uspořené prostředky ve výši minimálně 40 procent a výše úvěru maximálně 60 procent. Zaplacenými úroky je možné snížit daňový základ pro výpočet daně z příjmu, pokud klient splní stanovené podmínky.

Zdroj: Tisková zpráva Stavební spořitelny ČS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ