Prodloužení nabídky "povodňových úvěrů"

06.12.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Stavební spořitelna České spořitelny znovu prodlužuje termín pro  podání žádostí o zvýhodněné "povodňové" úvěry a to až do poloviny příštího roku…

Termín   pro  podávání   žádostí o  "povodňové" úvěry je prodloužen až do 30. června 2003. Spořitelna tak reaguje na  stále trvající zájem klientů o úvěry  poskytované za zvýhodněných podmínek. Výše "povodňových" úvěrů, které  Stavební spořitelna České spořitelny poskytla od 21. srpna k 30.  listopadu 2002, dosáhla 15,2 milionu korun. 

"Mezi úvěry, které poskytujeme klientům, převažují překlenovací úvěry. Nejčastějšími účely, pro  které si  klienti žádají o  poskytnutí  úvěrů, je  rekonstrukce a modernizace, dále pak koupě či stavba nemovitostí," řekl Jiří Klán, předseda představenstva a generální ředitel Stavební spořitelny České spořitelny.

"V současné  době  jsme  nejvíce  prostředků  poskytli  klientům  ze  Severočeského a Středočeského kraje. "Povodňové" úvěry vyřizujeme přednostně. Jsme rádi, že speciální nabídka Stavební spořitelny České spořitelny  pomáhá našim klientům řešit tíživou životní situaci," dodal Jiří Klán.

Speciální překlenovací úvěry pro klienty postižené srpnovými záplavami  poskytuje spořitelna se splatností  až na 20 let a roční úrokovou sazbou 4,95 %. Původní termín pro podávání žádostí o úvěry za zvýhodněných podmínek byl do 18. října 2002, následně byl  prodloužen do 31. prosince 2002 a  nyní do 30. června 2003.

Zdroj: TZ Stavební spořitelny ČS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ