Překlenovací úvěry Wüstenrotu levnější

16.12.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Stavební spořitelna Wüstenrot přistoupila k dalšímu snížení úrokových sazeb překlenovacích úvěrů. Navíc do konce roku máte možnost při uzavření smlouvy získat finanční bonus ve výši 1000 korun.

Od počátku prosince nabízí stavební spořitelna Wüstenrot možnost získat překlenovací úvěr již za roční úrokovou sazbu 4,5 % ročně. S touto sníženou úrokovou sazbou zaplatí klient za překlenovací úvěr ve výši cílové částky stejnou cenu jako za úvěr ze stavebního spoření, který obvykle čerpá ve  výši poloviny cílové částky.

Nabídka překlenovacích úvěrů Wüstenrotu se v letošním roce opět rozšířila. Podle svých potřeb a finančních možností si klient nyní může vybrat úvěr s požadovaným vkladem nebo úsporou od 0 % do 50 % cílové částky. Úrokové sazby se po posledním snížení pohybují od 4,5 % do 7,9 % ročně.
 
Přijatá opatření se pozitivně promítla do celkového počtu a objemu poskytnutých úvěrů. Téměř 10 500 překlenovacích úvěrů v objemu přes 2 mld. korun, znamená nárůst počtu těchto úvěrů ve srovnání s loňským rokem o téměř 30 %, v objemu dokonce o více než 54 %.

Další novinkou, se kterou Wüstenrot přichází na konec roku, je mimořádná 1000 korunová prémie. Tu můžete získat každý kdo uzavře smlouvu o stavebním spoření do 31. prosince na cílovou částku alespoň 200 000 korun a zaplatí úhradu za uzavření smlouvy do 31.12.2002.

"Očekáváme, že v letošním roce uzavřeme přes 100 000 nových smluv o stavebním spoření. Přispět by k tomu měla nejen poslední mimořádná nabídka ale i skutečnost, že s naší stavební spořitelnou může klient dosáhnout  nejvyšší úrokové sazby z úspor 4,2 % ročně. Nové klienty však získáváme i velmi atraktivní nabídkou překlenovacích úvěrů", doplnil člen představenstva Pavel Pektor.

Zdroj: Tisková zpráva Stavební spořitelny Wüstenrot

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ