Živnostenská banka snižuje úročení hypoték

02.01.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od 1.1.2003 snižuje Živnostenská banka úrokovou sazbu hypotečních úvěrů pro fyzické osoby - občany a to pro veškeré nabízené  hypoteční úvěry.

Nový rok je zde. Od jeho prvního dne nabízí Živnostenské banka všem, kteří hodlají získat hypoteční úvěr,  o něco nižší úrokovou sazbu, než kterou mohli při žádosti o úvěr získat na konci roku 2002. A jaké úrokové sazby pro jednotlivé hypoteční úvěry banka od 1. ledna 2003 nabízí?

Hypoteční úvěr Standard lze získat již od úrokové sazby 4,1% p.a. za předpokladu sjednání jednoletého období platnosti úrokové sazby. V případě pětiletého období platnosti úrokové sazby mohou klienti získat hypoteční úvěr již od 5,5% p.a.

I u hypotečního úvěru Benefit dochází ke snížení úrokové sazby. V případě sjednání jednoletého období platnosti úrokové sazby je možní získat úvěr s ročním úrokem od 4,8%. Pro pětiletou fixaci úrokové sazby je tento úvěr nabízen s ročním úrokem od 6,4%. Hypoteční úvěr Benefit je určen pro ty, kteří potřebují získat více než 70% hodnoty zastavované nemovitosti. Banka tento úvěr nabízí klientům od září roku 2002 a díky němu je možné získat až 90% ceny obvyklé zastavovaných nemovitostí.

Zdroj: ŽB

Více informací nejen o hypotékách Živnostenské banky najdete zde.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ