Majordomus nyní bez poplatku

27.01.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


S novými parametry a akční nabídkou odstartoval v polovině ledna svou kampaň Majordomus, hypoteční úvěr HVB Bank.

Hypoteční úvěr Majordomus nabízí svým klientům především individuální přístup ke každému úvěru. Produkt založený na osobním přístupu bankovních hypotečních poradců je tak  přístupný daleko širšímu okruhu zájemců. Díky flexibilitě jeho parametrů nabízí optimální variantu financování. Jako první na českém trhu nabízí Majordomus financování "za pevnou cenu" .V současné době výjimečně nízkých úrokových sazeb je pro klienty ideální příležitost zafixovat si úrokovou sazbu až na 15 let - tedy třeba na celou dobu splatnosti úvěru.

K nejvýznamnějším změnám parametrů patří například rozšíření účelu použití hypotečního úvěru. Nově lze hypotečním úvěrem financovat i pořízení družstevních bytů (získání členského podílu v bytovém družstvu, získání užívacího práva k družstevnímu bytu) a také k získání práva dlouhodobého  užívaní/pronájmu obecního bytu tzv. formou předplaceného nájemného. Obě možnosti jsou možné za podmínky zástavy jinou nemovitostí.

Další novinkou je navýšení limitu poskytovaného úvěru až na 85% tržní ceny. Pomocí hypotečního úvěru je možno profinancovat celou nemovitost, přesto doporučená výše vlastních zdrojů klienta činí minimálně 15% z objemu investice.

Nadstandardním prvkem je i garance rozhodnutí o poskytnutí úvěru do 10 dnů od podání žádosti - a to bez jakýchkoliv dodatečných poplatků.

Nyní s nulovým poplatkem!
Hypoteční úvěr Majordomus je až do 18. dubna 2003 poskytován za nulový zpracovatelský poplatek. Toto zvýhodnění se týká hypoték (standardních obchodů) od objemu osmiset tisíc korun.

Zdroj: Tisková zpráva HVB Bank CR

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ