Neplaťte, když nemusíte: S hypotékou od Hypoteční banky ušetříte peníze i čas!

18.10.2010 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Hypoteční banka je právem považována za jedničku na českém trhu hypoték. Proč se vám vyplatí žádat o úvěr právě u ní? Zbavíte se poplatků a necháte si jejich část vrátit na daních!

Hypotéka bez poplatků
V prvé řadě nabízí celou řadu možností jak ušetřit finance, a to hned při uzavření smlouvy o hypotečním úvěru. Nechce se vám hradit poplatek za zpracování hypotéky a další poplatky spojené s vyřízením a administrací úvěru? V Hypoteční bance je platit nemusíte! Vyberte si Hypotéku bez poplatků! Její princip je jednoduchý: poplatky se „rozpustí“ do jednotlivých měsíčních splátek. Budete mít sice nepatrně vyšší úrok a tedy i o pár korun vyšší splátku, na druhé straně si ale vše odečtete z daňového základu. Při průměrné hypotéce ve výši 1,5 milionu korun na dvacet let se vám splátka zvýší zhruba o 93 Kč! Ale ušetříte na poplatku za zpracování hypotéky, který by vás vyšel až na 25 000 Kč. A můžete zapomenout na pravidelné poplatky za vedení úvěrového účtu! Vše, co jste zaplatili na úrocích si můžete odečíst z daňového základu. S Hypotékou bez poplatků se váš odpočet lehce zvýší a vy zaplatíte méně na daních. A navíc: vzhledem k tomu, že se hypoteční úvěr běžně splácí dvacet a více let, zaplatíte díky inflaci reálně méně, než kdybyste poplatky uhradili najednou při sjednávání úvěru.

Další možnosti, jak ušetřit
Hypoteční banka vam nabízí i dašlí služby, které šetří váš čas i peníze. K těm nejzajímavějším patří:

- Rychlé vyřízení hypotéky – V Hypoteční bance vám vyřídí žádost o hypoteční úvěr od tří do pěti pracovních dnů a vy si tak můžete sen o vlastním bydlení splnit do několika pracovních dnů!

- Odhad ceny bytu zdarma a na počkání - Zatímco jinde vás odhad může stát několik tisíc korun a můžete na něj čekat i týdny, v Hypoteční bance jej získáte zdarma a na počkání.

- Doklady z katastru nemovitostí zdarma - Hypoteční banka za vás bezplatně a opět na počkání zajistí výpis z katastru nemovitostí i snímek z katastrální mapy. Vy tak ušetříte 150 Kč a hlavně cestu na katastr v jeho úředních hodinách.

A to je jen část výhod, které vám Hypoteční banka nabízí. Více informací naleznete na www.hypotecnibanka.cz

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy