Hypotéky zlevňuje čtvrtá banka

10.02.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Další bankou, která od dnešního dne zlevňuje hypoteční úvěry je Raiffeisenbank. Hypoteční úvěr lze získat úrokem o 0,2 % nižším…

Raiffeisenbank a.s. (RBCZ) snižuje s účinností od 10. února 2003 základní pětiletou úrokovou sazbu u svých hypotečních úvěrů. Klienti tak nyní mají možnost získat hypotéku se sazbou od 5,3 % p.a., což je o 0,2 % méně oproti dosud platnému údaji (5,5 % p.a.). Minimální sazba s fixací na jeden rok, odvozovaná od sazby PRIBOR, se v současnosti pohybuje na úrovni  4,54 % p.a. (k 6.2.2003)

Raiffeisenbank nabízí několik druhů hypotečních úvěrů. Pro hypotéky Klasik, Jistota, Stabilita a HU s odkladem (pro mladé do 36 let, kteří splňují podmínky pro poskytnutí podpory hypotéky platí úrokové sazby uvedené výše. Dalším hypotečním úvěrem, který banka klientům nabízí je Hypotéky Premium. HU Premium lze získat až na 90 procent ceny nemovitosti a od dnešního dne s úrokovou sazbou 6,8 % p.a. s fixací pět let. Pro fixaci úrokové sazby jeden rok je potom úroková sazba přibližně na úrovni 6,1% p.a.

Pokud Vás zajímají nejen úrokové sazby, ale i další informace o jednotlivých hypotékách, které banky nabízejí, podívejte se na Podmínky hypoték.

Zdroj: Tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ