Raiffeisenbank dále zvýhodňuje hypotéky

20.02.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


S účinností od od 20. února 2003 zvýhodňuje Raiffeisenbank úrokové sazby u svých hypotečních úvěrů Jistota a Stabilita.

Klienti mají možnost získat hypotéku Stabilita za jednotnou úrokovou sazbu 5,3% p.a., která zároveň odpovídá minimální úrokové sazbě hypoték které poskytuje Raiffeeisenbank. Pro hypotéku Jistota je navíc tato minimální sazba snížena o dalších 0,1 % na 5,2% p.a.

Současná minimální pětiletá úroková sazba u hypotečních úvěrů Raiffeisenbank je 5,3% p.a., resp. sazba fixovaná na 1 rok 4,5% p.a., klienti, kteří vyhoví podmínkám banky, získají hypotéku Jistota za jednotnou úrokovou sazbu 5,2 % p.a. při pětileté fixaci a 4,4 % p.a. při fixaci úroku na jeden rok, hypotéku Stabilita pak za 5,3 % p.a. při fixaci úrokové sazby na 5 let a 4,5 % p.a. při roční úrokové sazbě. 

Stabilita a Jistota jsou dva hypoteční úvěry kombinované s životním pojištěním, které jsou určené k financování bydlení klientů, kteří již mají uzavřeno nebo uvažují o uzavření životního pojištění a chtějí se jeho prostřednictvím pojistit proti riziku neschopnosti hypoteční úvěr splácet.  Obě hypotéky jsou splatné při ukončení pojistné smlouvy a jejich výše odpovídá pojistné částce. Výhodou je možnost stabilního odpočtu úroků z daňového základu, kdy získaná úspora spolu s úsporou jistiny významně snižuje náklady na pojištění. U kapitálového životního pojištění pak stojí za zmínku i skutečnost, že po splacení hypotéky je ještě z pojistky vyplaceno kapitálové zhodnocení.

Zdroj: Tisková zpráva Raiffeisenbank

Více informací o hypotékách nejen Raiffeisenbank najdete na stránce Podmínky hypoték.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ