Prémie 300 Kč od ČMSS

21.02.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Stavební spoření je v současné době ideálním prostředkem pro výhodné zhodnocen peněz a zároveň  dobrým základem pro budoucí financování bydlení. Podívejme se, čím láká nové  klienty naše největší stavební spořitelna…

Otázka kvalitního a pohodlného bydlení dnes patří k prioritám na žebříčku hodnot. Vlastní byt nebo dům však představuje nemalou investici, a proto je vhodné se na ni začít připravovat s předstihem. Ideálním řešením je právě stavební spoření: v první spořící fázi si jeho účastník postupně vytváří základní kapitál potřebný na realizaci svých představ o bydlení. Ve fázi druhé potom s úvěrem ze stavebního spoření nebo překlenovacím úvěrem své představy za výhodných podmínek a s přijatelným měsíčním zatížením svého rozpočtu realizuje.

Pro rodiče, kteří se rozhodli už dnes myslet na budoucí podobu bydlení svého dítěte, připravila ČMSS 

Novorozeneckou prémii 300 Kč

Prémie bude připsána na smlouvu uzavřenou ve prospěch dítěte narozeného v období od 1.2. do 30.6. 2003. Novorozenecká prémie se vztahuje na smlouvy o stavebním spoření uzavřené v tarifu INVEST s minimální cílovou částkou 100 000 Kč, u kterých byla do 31.7.2003 zaplacena úhrada za uzavření smlouvy.

ČMSS je největší stavební spořitelnou v ČR. Za deset let svého fungování už pomohla statisícům klientů financovat bytové záměry s úvěry ze stavebního spoření a překlenovacími úvěry. 

Zdroj: Tisková zpráva ČMSS


 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ