Program FOX PLUS 2003

25.02.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Mladí lidé patří mezi skupinu klientů, kterým instituce nabízejí i řadu výhod oproti běžným klientům. Výjimkou není ani ČMSS, která nabízí mladým výhody v rámci programu FOX PLUS 2003…

Program FOX PLUS 2003 je určen mladým lidem do 30 let včetně. Podmínkou pro jeho získání je uzavření smlouvy o stavebním spoření s ČMSS na minimální cílovou částku 200 tisíc korun (nebo zvýšení stávající cílové částky o min. 200 tisíc korun) v tarifu INVEST v období od 17. února do 31. prosince 2003. Do třech měsíců od uzavření smlouvy nebo zvýšení cílové částky je třeba zaplatit úhradu za uzavření smlouvy nebo zvýšení cílové částky a naspořit alespoň 1000 korun.

Program FOX PLUS 2003 je výhodnou kombinací stavebního spoření, úrazového pojištění a souhrnného pojištění RODINA zahrnujícího 20% slevu na pojištění nemovitých a movitých věcí a pojištění odpovědnosti za škodu.

Součástí programu FOX PLUS 2003 je:

  • úrazové pojištění na 1 rok zdarma
  • 20% sleva z pojistného za první rok pojištění nemovitých a movitých věcí a pojištění odpovědnosti za škodu (pojištění Rodina)

S ČMSS na tomto programu spolupracuje ČSOB Pojišťovna.

ČMSS je největší stavební spořitelnou v ČR. Za deset let svého fungování už pomohla statisícům klientů financovat bytové záměry s úvěry ze stavebního spoření a překlenovacími úvěry. 

Zdroj: Tisková zpráva ČMSS

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ