První klienti Union banky využívají pomoc Živnobanky

24.02.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


První klienti Union banky v sobotu 22.2. využili mimořádné pomoci  Živnostenské banky, jež od 10 do 16 hodin výjimečně otevřela prakticky všechny své pobočky a expozitury v celé České republice.

Akce pomoci klientům banky, kteří nyní nemají přístup ke svým účtům a penězům,  bude pokračovat v síti obchodních míst Živnobanky od pondělí 24. února v běžných provozních hodinách.

Živnostenská banka poskytuje pomoc jak fyzickým osobám, jež mohou obdržet  zvýhodněný kontokorentní úvěr až do výše 50.000,- Kč, tak firemní klientele, která má možnost otevřít si účet vedený v Kč zdarma, přičemž na účtu při jeho otevření může být nulový zůstatek. Někteří retailoví a podnikoví klienti Union banky si již v sobotu nové účty u Živnostenské banky zřídili a fyzické osoby si sjednaly úvěry. Jiní  se přišli informovat s tím, že nabídky využijí v příštích dnech.

Sobotní "den otevřených dveří" v Živnostenské bance ukázal, že klienti Union banky, ať fyzické osoby či podniky, pohotovou a nebyrokratickou pomoc vítají. 

Podrobnosti o mimořádné pomoci Živnostenské banky naleznou klienti Union banky 
na www.zivnobanka.cz či na infolince 800 12 24 12.

Zdroj: tisková zpráva Živnostenské banky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ