Bydlete rok zdarma

13.03.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Stavební spořitelny lákají klienty na různé akce a soutěže. Nyní máte možnost, pokud uzavřete smlouvu, získat výhru u Stavební spořitelny Wüstenrot. A co je pro vás připraveno?

Stavební spořitelna Wüstenrot připravila pro nové klienty soutěž s názvem Bydlete rok zdarma. Ve hře jsou 3 hlavní ceny (60 tis. Kč připsaných na účet stavebního spoření) a 10 dárkových poukázek v hodnotě 5000 Kč. Stačí pouze uzavřít smlouvu ve stanovené době a správně odpovědět na tipovací otázku. Ceny získají ti, kteří budou mít nejpřesnější tip.

Podmínky soutěže:
Do soutěže Rok bydlení zdarma budou zařazeni všichni klienti, kteří vyplní soutěžní kupon s tipovací otázkou a jejichž smlouvy o stavebním spoření splní současně následující podmínky:

Smlouva o stavebním spoření bude uzavřena v období od 1.2. do 31.3.2003 včetně s cílovou částkou nejméně 150 000 korun. Úhrada za uzavření smlouvy a první splátka ve výši 1% cílové částky bude zaplacena do 31.3.2003.
Ke každé smlouvě o stavebním spoření může být zaslán pouze jeden soutěžní kupon s jedním tipem. Kupony, na kterých bude uvedeno více tipů, budou ze soutěže vyřazeny. Vyhodnocení tipovací soutěže se uskuteční na centrále stavební spořitelny Wüstenrot po ukončení soutěže dne 21.4. 2003.
Třem výhercům, jejichž odpověď na tipovací otázku bude nejpřesnější, bude připsána částka 60 000 Kč na jejich účet stavebního spoření u Wüsterotu. Deset dalších nejpřesnějších odpovědí bude odměněno dárkovým poukazem v hodnotě 5 000 Kč.


Pokud tedy zvažujete uzavření smlouvy o stavebním spoření a právě podmínky, které nabízí tato stavební spořitelna, se vám líbí, máte nyní možnost nejen smlouvu uzavřít, ale také v případě dobrého tipu i něco vyhrát.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ