Triglav pojišťovna rozšířila pražskou pobočku, klienti se mohou těšit na vyšší komfort

07.01.2011 | , Triglav pojišťovna, a.s.
Tiskové zprávy


Prostory pražské pobočky Triglav pojišťovny prošly v posledních týdnech zásadní rekonstrukcí. Kanceláře společnosti byly podstatně rozšířeny, přičemž celková plocha získala efektivnější využití. Nejzásadnější změnou je vybudování nového komfortního klientského centra, které nyní maximálně posiluje kvalitu poskytovaných služeb.

Triglav pojišťovna dnes oficiálně otevřela své pražské kanceláře, které proměnila rozsáhlá rekonstrukce. Budova na Sokolovské ulici v Praze 8 nyní nově nabízí oddělené prostory pro klienty a obchodní partnery. Díky změnám je zákaznický servis pohodlnější a koresponduje s profesionálním přístupem pojišťovny při řešení potřeb klientů.

Hlavním důvodem pro rozšíření prostor naší pobočky byl požadavek rozdělit prostory interního a externího prodeje a zvýšit tak efektivitu poskytovaných služeb,“ uvedl Daniel Otta, regionální obchodní ředitel Triglav pojišťovny. „Pražský region je přirozeně centrem pojistného trhu, proto chceme využít obchodního potenciálu, který poskytuje. Díky rekonstrukci našich kanceláří je servis flexibilnější a můžeme se plně přizpůsobit potřebám zákazníků i externích partnerů,“ dodal Otta.

Při příležitosti otevření nových prostor v Praze připravila Triglav pojišťovna pro své klienty výjimečnou nabídku. V případě, že klient předloží svou stávající pojistnou smlouvu, bude mít možnost uzavřít novou smlouvu s cenou pojištění o 10 % nižší oproti smlouvě původní. Mimořádná obchodní akce se vztahuje na pojištění domácností, bytů a nemovitostí a je časově omezená.

Praha je již čtvrtou pobočkou Triglav pojišťovny, která prošla v poslední době významnými změnami. Ve zkvalitňování zázemí pro klienty i naše zaměstnance rozhodně nechceme ustat a budeme v něm pokračovat i v roce 2011,“ vysvětlil Petr Baný, generální ředitel a předseda představenstva Triglav pojišťovny.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy