Služba INVEST Premium společnosti Colosseum, a.s. dosáhla ve druhé polovině roku 2010 zhodnocení o 11,7 %

20.01.2011 | , Colosseum, a.s.
Tiskové zprávy


Služba INVEST Premium je unikátní správa aktiv, kterou společnost Colosseum, a.s. uvedla na trh v polovině roku 2010. Již během druhého pololetí roku 2010 pak byly účty klientů zhodnoceny o 11,7 %.

Jde o skutečnou výkonnost vypočítanou jako průměrné zhodnocení všech klientských účtů. Hodnoty jsou v českých korunách a jsou očištěny od všech poplatků a odměn.

Služba INVEST je správa finančních prostředků klientů profesionálními portfolio managery na kapitálových trzích. Ve srovnání s obvyklým asset managementem má program INVEST Premium několik unikátních charakteristik:

  • motivovaný správce, nejlepší příležitosti z celého světa
  • vklad od 250 tisíc korun, peníze kdykoliv k dispozici

Hlavní výhodou služby INVEST je správce, který je, díky odměně z nově dosaženého zisku, motivován dosahovat pozitivních výsledků. Mezi další klíčové charakteristiky služby INVEST pak patří vysoká různorodost jednotlivých investic a s tím související bezkonkurenční diverzifikace a žádoucí snížení rizika.

„Věřili jsme, že naše nová služba INVEST zaujme i relativně konzervativního českého investora. Skutečný zájem nás ale překvapil a stovky účtů otevřených záhy po uvedení služby na trh předčily naše očekávání,“ komentuje Robert Hluchník, Product Manager společnosti Colosseum, a.s.

Společnost Colosseum, a.s. patří mezi nejvýznamnější české nebankovní obchodníky s cennými papíry se specializací na burzovní a OTC deriváty (komodity, Forex a CFDs). Na českém trhu působí společnost Colosseum, a.s. již od roku 1997 a je jedním z prvních obchodníků s cennými papíry s licencí na deriváty. Díky dlouholetým zkušenostem nabízí společnost Colosseum, a.s. individuální i korporátní klientele široké portfolio služeb od zprostředkování burzovních obchodů až po správu aktiv.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy