Záložna Creditas připravila nový produkt: Spořící účet Creditas

01.02.2011 | , Creditas
Tiskové zprávy


Produkt je zajímavý zejména v souvislosti s klesajícími úrokovými sazbami spořících účtů na bankovním trhu.

Od 1. února nabízí Záložna CREDITAS nový finanční produkt Spořící účet CREDITAS. Kromě zajímavého úroku 3,5 % p.a. umožňuje přikládání dalších finančních prostředků v kombinaci s možností předčasného výběru. Nový produkt je nabízen fyzickým osobám a je vhodný pro zajímavé zhodnocení většího objemu finančních prostředků nebo i pro variantu postupného drobnějšího spoření. Úroková sazba nového produktu je pohyblivá, ale je záložnou garantovaná pro první 3 roky od založení účtu.

Spořící účet CREDITAS je tedy úročen výrazně zajímavěji než Běžný účet a zároveň je flexibilnější než Termínovaný vklad. Výhodná úroková sazba 3,5 % p.a. je nabízena při výpovědní lhůtě 36 měsíců. Minimální prvotní vklad je 500 Kč, další vklady jsou omezeny na 100 000 Kč za měsíc. Doba uložení není omezena. S úroky lze volně disponovat. Kromě toho je možné 1x za dobu uložení kdykoliv realizovat předčasný výběr z aktuálního zůstatku na účtu a to do maximální výše 30 % celkové částky.

„Spořící účet CREDITAS je flexibilnější produkt pro ty klienty, kteří chtějí spořit své peníze se zajímavým úrokem, ale zároveň chtějí mít určitou volnost manipulace se svými prostředky pro případ neočekávané situace,“ říká Petr Rasocha, předseda představenstva Záložny CREDITAS. „Služby záložny neustále rozšiřujeme a zkvalitňujeme. Již nyní nabízíme kromě velmi zajímavého úroku 4 % u Termínovaného vkladu i bezplatné vedení Běžného účtu, Spořící vklad, Vkladní knížku i možnost využívat internetové bankovnictví,“ dodává Rasocha.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy