Spořicí novinky od Raiffeisenbank nabízejí vyšší výnos

14.02.2011 | , Raiffeisenbank
Tiskové zprávy


Raiffeisenbank nově na spořicím účtu eKonto Flexi nabízí úrok až 2,5 % p.a. Zároveň spouští nový produkt prémiového bankovnictví Kombi vklad, jehož jedinečnost je dána spojením výhod termínovaných vkladů a investic do podílových fondů.

Raiffeisenbank od dnešního dne nabízí na svém spořicím účtu eKonto Flexi úrokovou sazbu až 2,5% p.a., což představuje prakticky nejvyšší zhodnocení na spořících účtech na českém trhu. „Zavádíme novou čtrnáctidenní výpovědní lhůtu, při vkladu přes půl milionu korun dosáhne klient mezi hlavními bankami na nejvyšší úrok na spořicích účtech v České republice,“ uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Jana Krausová.

Banka zároveň svou produktovou nabídku rozšiřuje o nový Kombi vklad. V případě nákupu vybraných podílových fondů za minimálně 100 tisíc korun a jeho kombinaci s termínovaným vkladem s minimální výší vkladu 200 tisíc korun a dobou trvání alespoň jeden rok, získá klient k základnímu úrokovému výnosu i bonusový úrok. Tento bonusový úrok se poskytuje na termínovaném vkladu na období 6 měsíců do výše až 1,5 % p.a., a to z dvojnásobku částky investované do fondů. Celkový výnos na termínovaném vkladu tak nyní může dosáhnout až 4,5% p.a.

„Kombi vklad je vhodný pro klienty, kteří zatím do fondů neinvestovali, ale hledají vyšší výnos než na jakém se pohybují aktuální tržní sazby vkladů. Rádi bychom takové klienty motivovali k účasti na kapitálových trzích. Kombinace obou produktů klientovi přináší potenciál vyššího výnosu díky podílovým fondům a zároveň nižší riziko a jistotu garantovaného výnosu u termínovaných vkladů,“ dodala Jana Krausová.

Raiffeisenbank již v letošním roce navýšila úrokové sazby na termínovaných vkladech, bez Kombi bonusu tak maximální úroková sazba na termínovaných vkladech dosahuje 3 % p.a.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy