RSTS vyčlenila 1,5 miliardy korun na podporu trhu s bydlením za mimořádně zvýhodněných podmínek

15.02.2011 | , Raiffeisen stavební spořitelna
Tiskové zprávy


Raiffeisen stavební spořitelna v rámci úvěrové nabídky vyčlenila pro své klienty 1,5 miliardy korun na podporu zlepšení jejich bydlení.

Poskytne je za mimořádně výhodných podmínek. Lepší bydlení tak mohou klienti stavební spořitelny financovat již za 4,1 % p.a.

Raiffeisen stavební spořitelna, druhý největší poskytovatel úvěrů ze stavebního spoření v roce 2010, tím dává jasnou odpověď na otázky o významu stavebního spoření v bankovním sektoru. Desítky miliard investovaných v minulých letech do domácího bytového fondu ve formě úvěrů od stavebních spořitelen představují silný argument a nabídka v podobě úrokových sazeb snížených až o 0,4 % p.a., s níž RSTS přichází v době očekávaného a už i faktického růstu sazeb u hypotečních úvěrů, ukazuje, s kým se vyplatí financovat svoje budoucí bydlení. Klienti teď tedy v RSTS získají úvěr za cenu nižší, než jaká je běžně poskytovaná sazba u nových hypotečních úvěrů. Svůj úvěr mohou navíc v případě potřeby kdykoliv předčasně splatit bez sankcí.

„V souladu s naší strategií se dlouhodobě snažíme podporovat trh s bydlením a pravidelně přicházíme se zajímavými nabídkami, které maximálně reflektují aktuální potřeby našich klientů. Proto jsme se v současné době, kdy trh s bydlením stagnuje a pomalu dochází k opětovnému zvyšování úrokových sazeb u hypoték, rozhodli investovat do jeho oživení,“ vysvětluje Karel Pavlík, ředitel odboru podpory prodeje a vývoje produktů Raiffeisen stavební spořitelny, a doplňuje: „Věříme, že tato naše mimořádná akce dále podpoří významnou a veřejně prospěšnou roli stavebního spoření, s jehož pomocí si statisíce lidí můžou splnit svůj sen o lepším bydlení.“

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy