UniCredit Bank v prvním čtvrtletí dále posiluje pobočkovou síť

16.02.2011 | , UniCredit Bank
Tiskové zprávy


Čtvrtá největší banka vstoupila do další fáze expanze pobočkové sítě v České republice. Nové pobočky a franšízy otevřela již na konci loňského roku.

Během února otevře další tři obchodní místa, dvě ve středních Čechách a jedno na jihu Moravy. Dne 14. února 2011 zahájila provoz pobočka v Kladně a ve stejný den otevřela již čtvrtá franšízová pobočka v Dobřichovicích. Pátá franšízová pobočka bude pro klienty banky připravena v Boskovicích ještě do konce února.

UniCredit Bank má v Praze tradičně velmi silné zastoupení. Své služby zde banka poskytuje prostřednictvím 24 poboček, v celé České republice má více než 70 poboček. Nyní se zaměřuje také na okolí Prahy. Kladno a Dobřichovice budou celkem čtvrtým a pátým obchodním místem UniCredit Bank ve Středočeském kraji. „Chceme našim klientům nabídnout kompletní bankovní služby a produkty v blízkosti jejich bydliště,“ vysvětluje Jaroslav Žahourek, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank. UniCredit Bank na konci loňského roku zavedla řadu atraktivních novinek, které mohou oslovit klienty nejen v regionech. „Očekáváme zvýšený zájem například o UniCredit Bank PRESTO Půjčku nebo nové Expresní konto, které obsahuje všechny základní služby, je bez poplatku a platební kartu k němu umíme vydat na všech našich pobočkách na počkání,“ doplnil Jaroslav Žahourek. Součástí nabídky nových poboček bude také velmi úspěšná Převratná hypotéka s variabilní úrokovou sazbou od 3 % p.a., která vyhrála dvě ocenění v soutěži Zlatá koruna.

Všechny tři pobočky jsou vybaveny tzv. inteligentním bankomatem nové generace. „Tyto bankomaty umožňují kromě výběru hotovosti i vklad tuzemských bankovek a jsou tak u obchodních míst UniCredit Bank Express vhodnou alternativou klasické pokladní přepážky,“ doplnil Radim Štantejský, ředitel úseku nízkonákladové distribuce UniCredit Bank a dodal: „Klienti mohou vkládat prostředky 24 hodin denně, jejich vklad se připisuje bezprostředně, což si mohou ihned ověřit pomocí kontroly výpisu z účtu přímo na bankomatu.“

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy