Pobočky GE Money Bank otevřeny i o víkendech

28.02.2011 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Vybrané pobočky GE Money Bank ve velkých městech prodlužují otevírací dobu do večerních hodin i o sobotách a nedělích. Klienti mohou o víkendech využívat plné škály služeb banky.

Rozšíření otevírací doby se týká zejména našich poboček v obchodních centrech. Klientům tak nabízíme možnost vyřídit si potřebné finanční operace v průběhu běžných víkendových nákupů. Prodloužená otevírací doba o víkendech je jedním z opatření, které vychází z průzkumů mezi klienty GE Money Bank. Poměrně velká skupina klientů totiž v běžném pracovním týdnu nestačí vyřídit všechny své finanční záležitosti a toto opatření velmi vítá,“ říká Pavel Zúbek, tiskový mluvčí GE Money Bank.

Pobočky s prodlouženou otevírací dobou jsou v Praze, dvě najdeme v Ostravě, Olomouci a Hradci Králové a další pak v Brně, Plzni, Liberci, Českých Budějovicích, Jihlavě a Karlových Varech (seznam viz níže). Všechny pobočky GE Money Bank jsou realizovány podle interiérového návrhu prestižní designérské společnosti IDEO, která je na trhu jedničkou ve svém oboru.

Na všech pobočkách mohou klienti využít aktuální akční nabídky na hypotéky a do konce června mají možnost uzavřít výhodnou smlouvu s mimořádnými splátkami zdarma i během fixace. Současně všichni, kteří vyplní online kalkulačku a rozhodnou se požádat o hypotéku online, ji získají bez poplatku za zpracování.

Klienti GE Money Bank mají v České republice k dispozici širokou síť 241 obchodních míst a 651 bankomatů. Jejich adresy včetně otevírací doby jsou k dispozici na internetových stránkách banky www.gemoney.cz.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy