Direct Pojišťovna nově spolupracuje se společností Home Credit

28.02.2011 | , Direct pojišťovna
Tiskové zprávy


DIRECT Pojišťovna zahájila spolupráci se společností  Home Credit, která patří k lídrům českého trhu spotřebitelského financování. Klienti si mohou při sjednání spotřebitelského úvěru na nákup ojetého auta od Home Creditu uzavřít i autopojištění úvěrovaného vozu od DIRECT Pojišťovny. Všem klientům, kteří si takto uzavřou povinné ručení nebo havarijního pojištění, je navíc garantována neměnná sazba autopojištění po dobu až sedmi let.  

Jsme rádi, že můžeme spolupracovat právě se společností Home Credit, která patří k předním poskytovatelům úvěrů na financování automobilů. Zákazníci si nyní mohou uzavřít úvěrovou smlouvu a povinné ručení nebo havarijní pojištění automobilu na jednom místě během několika minut,“ říká Roman Wojdyla, komerční ředitel DIRECT Pojišťovny a dodává: „Cena pojištění je při sjednání u našeho partnera stejně výhodná jako při individuálním sjednání pojistky prostřednictvím call centra nebo internetové prodejní aplikace DIRECT Pojišťovny.

Spoluprací s DIRECT Pojišťovnou rozšiřujeme nabídku doplňkových služeb k našim úvěrovým produktům, které na českém trhu poskytujeme už třetím rokem. Jsme si vědomi toho, že zákazník oceňuje možnost vyřídit přímo při nákupu auta nejen jeho financování, ale i další potřebné věci, jako je například povinné ručení nebo havarijní pojištění. V tomto směru mu proto vycházíme vstříc,“ řekl Luboš Ondrůj, ředitel sekce Auto společnosti Home Credit.

Spolupráce s DIRECT Pojišťovnou přináší zákazníkům společnosti Home Credit možnost uzavřít pojistnou smlouvu během několika minut, a to přímo v místě sjednávání financování automobilu. Dohoda obou partnerů zajišťuje zákazníkům neměnnou cenu za povinné ručení nebo havarijní pojištění a stejnou úrokovou sazbu po celou dobu splácení poskytnutého úvěru. To jim zajistí dlouhodobě výhodné podmínky v délce trvání až 84 měsíců.

Klienti získávají u DIRECT Pojišťovny automaticky k povinnému ručení službu AutoHELP, která výrazně zjednodušuje proces likvidace pojistné události. Díky množství hodnocených parametrů, jejichž škála je u DIRECT Pojišťovny nejdetailnější na trhu, nabízí DIRECT Pojišťovna výhodnou a spravedlivou cenu všem řidičům.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy